Alexander-Arnold har fin fremgang, og kan rekke City-kampen

Trent Alexander-Arnold kjemper mot klokka for å bli spilleklar til storkampen mot Manchester City på Etihad.

James Pearce i The Athletic skriver i dag at Trent Alexander-Arnold forventes å stå over lørdagens kamp mot Watford på Anfield og den første kvartfinalen i Champions League mot Benfica på tirsdag, på grunn av hamstringskaden han fikk i kampen mot Arsenal tidligere denne måneden.

Isteden peiler scouseren seg inn på toppkampen mot Pep Guardiolas City på Etihad den 10. april som en mulig comeback-dato.

Kilder har imidlertid antydet at kampen mot City kan bli i tidligste laget etter en slik type skade. 

23-åringen har drevet med rehabiliteringstrening ved Nad Al Sheba Sports Complex i Dubai, og han har fortsatt noen viktige hindre som må overvinnes de kommende ukene før han får grønt lys til å gjenoppta full trening ved Liverpools treningsanlegg i Kirkby.

Pearce melder imidlertid at Alexander-Arnold er optimist, og tror han skal rekke City-kampen, fordi han tidligere har kommet tilbake fra skader tidligere enn forventet. Athletic-journalisten tror imidlertid ikke at Jürgen Klopp vil ta noen risiko med sin mest kreative spiller.

Alexander-Arnold måtte melde forfall til Englands privatlandskamper mot Sveits og Elfenbenskysten som en følge av skaden. 

Gomez vikarierer

Pearce tror at Joe Gomez vil fortsette som høyreback i scouserens skadefravær, og dermed altså spille kampene mot Watford og Benfica. 

Athletic-journalisten nevner også at Naby Keita trakk seg fra Guinea-troppen i forrige uke på grunn av et kneproblem han fikk i FA-cupkampen mot Nottingham Forest. Pearce forstår det slik at den skaden ikke skal være spesielt alvorlig.