Barcelona vant legendeoppgjøret på Anfield

Steven Gerrard sendte Liverpool-legendene i ledelsen, men bortelaget snudde kampen foran et fullsatt Anfield.

God stemning og fint vær var stikkordene da Liverpool FC Legends møtte Barca Legends på Anfield til veldedighetskamp lørdag kveld. Tidligere spillere fra begge lag møtte opp for en god sak og en spennende kamp på Merseyside. 

Kampen ble arrangert i regi av LFC Foundation og er første veldedighetskamp som spilles på Anfield på tre år. Inntektene vil gå til barn, familier og organisasjoner i og rundt Merseyside-området. 

Snudde kampen

Det ble en drømmestart for alle med tilknytning til Liverpool da Steven Gerrard sendte de røde i ledelsen. Scouseren scoret på et straffespark som han selv skaffet. Aston Villa-manageren var kaptein for anledningen og spilte hele kampen. 

Men Barcelona skulle sørge for at det ble borteseier i legendeoppgøret. Giovanni utliknet like før pause, før Rivaldo scoret med et kunstverk av et straffespark etter hvilen. 

Gerrard var nære ved å utlikne på overtid, men seieren blir med hjem til Catalonia. Daniel Agger ble for øvrig kåret til banens beste spiller. 

Øverst i saken kan du se et knippe bilder fra kampen.

Troppene

Liverpool stilte med følgende tropp: 

Keepere: Jerzy Dudek og Sander Westerveld.

Forsvar: Fabio Aurelio, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Jose Enrique, Bjørn Tore Kvarme, Glen Johnson og Phil Babb.

Midtbane: Steven Gerrard, Jason McAteer, Steve McManaman, Patrik Berger, Vladimir Smicer, Salif Diao, Stewart Downing og Dirk Kuyt.

Angrep: Luis Garcia, Milan Baros og Maxi Rodriguez.

Luis Garcia representerte begge lag denne lørdagen.

Barcelonas tropp så slik ut:

Manager:Albert Ferrer

Keepere:Jesus Angoy, Francesc Xavier Doz Guzman.

Forsvar:Frederic Dehu, Miquel Soler, Juliano Bellettti, Edmilson, Francesco Coco, Dani Tortolero, Juan Carlos.

Midtbane:Juan Pablo Sorin, Guillermo Amor, Gaizka Mendieta, Roberto Trashorras, Ludovic Giuly, Edgar Davids, Jofre Mateu, Roger Garcia.

Angrep:Giovanni, Luis Garcia, Javier Saviola, Oriol Riera.