Brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Altibox

Nok en gang har TV 2s forhandlinger med en tv-leverandør strandet.

Kunder av både Telia og Telenor har tidligere vært nødt til å klare seg uten TV 2 i periode som følge av brudd i forhandlinger om en avtale mellom kanalen og leverandøren. Nå er det Altibox sine kunder som skal få oppleve det samme. 

Ifølge Kampanje har TV 2 allerede en uke før forhandlingsfristen sagt ifra om at det ikke lenger er grunnlag for en ny avtale. Dermed vil 530.000 Altibox-kunder - over én million tv-seere, miste TV 2 sitt innhold fra 1. april. 

– Et partnerskap forutsetter en avtale som fungerer for begge parter. Gjennom forhandlinger over lenger tid, har det blitt tydelig at Altibox ønsker en helt annen modell enn det TV 2 har tilbudt, og som avviker vesentlig fra det TV 2 har avtalt med de andre distributørene i markedet, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i en pressemelding, ifølge Kampanje.

Altibox svarer at de er overrasket. 

– Vi opplever dette som et rent PR-utspill fra TV 2. Vi er overrasket over hva de sier nå, ut fra hva de har sagt tidligere. Vi er fortsatt åpne for et samarbeid med TV 2 og har et ønske om å være konstruktive og finne gode løsninger, sier kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til nettavisen.