Datoen for treningskampen mot Manchester United er blitt avslørt

Liverpool vil spille treningskamp mot Manchester United i Bangkok i sommer.

Liverpool skal spille en preseason-kamp mot Manchester United i Bangkok i sommer, og nå melder Manchester Evening News at den kampen vil bli spilt tirsdag 12. juli.

Manchester-avisen skriver at dette vil bli offisielt bekreftet under en pressekonferanse i Bangkok i morgen. 

Under koronapandemien har ikke Liverpool reist på denne type preseason-turer. Sist Liverpool spilte denne type oppvisningskamper var derfor i USA sommeren 2019.

Men nå som koronarestriksjonene er blitt lempet på i mesteparten av verden, kommer Liverpool altså til å reise til Asia for første gang siden 2017, da de vant Premier League Asia Trophy i Hong Kong, etter å ha slått Crystal Palace og Leicester. Sist Liverpool var i Thailand var i 2015.

Bangkok Century Cup

Den såkalte Fresh Air Festival reklamerer nå for kampen som «THE MATCH Bangkok Century Cup 2022» foran en pressekonferanse der Phil Babb vil representere Liverpool og Andy Cole vil representere Manchester United. 

Antagelig vil kampen bli spilt på Rajamangala National Stadium, sentralt i Bangkok. Representanter for begge klubber var i alle fall der på inspeksjon tidligere i år.

Kampen spilles bare litt over tre uker før Premier League sparkes i gang, med tidlig ligastart den 6. august på grunn av VM i Qatar. Siste ligarunde før VM blir helgen 12-13. november, og ligaen vil da ikke starte opp igjen før 2. juledag, en drøy uke etter VM-finalen, som spilles søndag 18. desember. 

Sesongen 2022/23 avsluttes 28. mai 2023.