Nå ser det omsider ut til at Klopp får viljen sin

Det ser ut til å bli tillatt med fem bytter i Premier League-kampene neste sesong.

En av Jürgen Klopps kjepphester har vært fem innbyttere også i Premier League, og fra neste sesong av ser det ut som Liverpool-manageren får viljen sin, skal vi tro The Times.

Det har vært gjort flere forsøk på å innføre fem bytter i løpet av de siste to årene, men selv om de store klubbene har vært forkjempere for dette, har de møtt motstand hos de mindre Premier League-klubbene. Disse mente dette ville være en fordel for storklubbene, med sine store tropper.

Premier League er den eneste store ligaen i Europa som har holdt på tre bytter, men nå hevder The Times at tilstrekkelig antall klubber har snudd i synet sitt på denne saken til at det vil bli innført fem bytter fra og med neste sesong, med ni spillere på benken.

The Professional Footballers Association har også presset på for å øke antall bytter fra tre til fem. 

– Dersom alle de andre ligaene tillater fem innbyttere, og vi har tre, vil vi være dårligere stilt når det kommer til store internasjonale kamper. Vi må begynne å tenke mer samstemt, og tenke på at våre lag skal lykkes i Europa, siteres Maheta Molango, som er daglig leder i PFA.