– Det er ingen hemmelighet hvor gode Liverpool er. Vi kan bare håpe

Roy Hodgson har en bortimot skadefri stall til lørdagens kamp.

Da Jürgen Klopp tok over som Liverpool-manager, var det Quique Sanchez Flores som ledet Watford. Han ble erstattet av Walter Mazzarri, som ble etterfulgt av Marco Silva, Javi Gracia, Flores igjen, Hayden Mullins som midlertidig sjef, Nigel Pearson, Mullins som midlertidig sjef igjen, Vladimir Ivic i Championship, Xisco Munoz, Claudio Ranieri – og nå Roy Hodgson.

Hodgson er den 12. manageren Watford har hatt siden Klopp ble sjef på Anfield.

74-åringen har aldri rykket ned fra Premier League, men nå spøker det. På lørdag tar han med seg «the Hornets» til Anfield.

– Hver gang du spiller mot et lag som Liverpool på bortebane, så vet du at du har oddsen mot deg. Det er ingen hemmelighet hvor gode de er, og hvorfor de er gode. Kvaliteten på spillerne og kvaliteten på jobben de gjør, sa Hodgson på torsdagens pressekonferanse ifølge Watfords offisielle nettsider

– Det eneste vi kan gjøre er å håpe at vi kan prestere godt den dagen, og at det vil gi oss et resultat.

Ingen skadeproblemer

Watford-manageren kan velge fra en bortimot skadefri tropp på Anfield.

– Vi har ikke hatt så mange skader, og har vært ganske heldige. Vi har bortimot en full stall. Unge Kwadwo Baah er fortsatt på behandlingsbenken etter en ankelskade, men bør kunne trene i neste uke.

– Vi har en eller to spillere som har vært ute med sykdom, så de har manglet fra trening denne uken, men alle vil være tilgjengelig til helgen, sier han.

Ser til Sarr

Sammen med Sadio Mané, kvalifiserte Ismaila Sarr seg til VM ved å slå Mohamed Salah og Egypt i playoffen denne uken.

– Spillerne våre som har vært i Afrika har kommet tilbake, og har vært med oss i dag, men har ikke vært i stand til å trene, så vi har bare morgendagens økt for å få dem klare, men slik er det også for alle andre. Liverpool vil være i akkurat samme situasjon som oss.

TILBAKE: Ismaila Sarr var med på å slå Egypt i playoff om VM-plass.

TILBAKE: Ismaila Sarr var med på å slå Egypt i playoff om VM-plass.


– Det er fint når de drar bort, og kommer friske tilbake, men det er enda bedre når de kommer tilbake som Ismaila Sarr, som har feiret at laget hans har kvalifisert seg til VM. Og Joshua King, som har feiret en god kamp med hattrick, sier Hodgson.

Det ser ut som Sarr, som har vært en spiller Liverpool har vært ute etter for noen sesonger tilbake, blir spilleklar til kampen.

– Sarr har hatt en restitusjonsøkt i dag. Sjansene hans for å bli involvert er brukbare, så lenge han viser oss i morgen at han er klar igjen etter å ha spilt i 120 minutter, og i begge kampene.

– Det har vært en hard reise for ham med Senegal, men en vellykket en, så det har løftet ham. Jeg er ganske sikker på at han vil melde seg klar i morgen dersom han blir spurt om å starte, og slik jeg ser det vil en spiller med hans kvaliteter være veldig viktig dersom vi skal klare å komme oss bort fra nedrykksplassene. Du kan ikke gjøre det uten slike kvalitetsspillere.

Liverpool - Watford spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium.