Kontraktsforhandlingene med Mohamed Salah virker helt fastlåst:Det har ikke vært dialog mellom partene siden desember

Mohamed Salah og hans agent har ingen intensjon om å akseptere kontraktsforslaget som ligger på bordet.

Transferguru Fabrizio Romano melder på Twitter at Mohamed Salah og hans agent ikke har noen intensjon om å akseptere det kontraktsforslaget som Liverpool har lagt frem for egypteren.

Han melder at partene ikke har hatt noen dialog siden desember.

Romano hevder at Salah fortsatt ønsker å bli i Liverpool, men ikke under de betingelsene han er blitt tilbudt. Da spørs det hva Liverpools neste trekk blir.

Under sin pressekonferanse fredag fikk Jürgen Klopp spørsmål om Salahs kontraktsituasjon, og det er tydelig ut fra tyskerens svar at klubben ikke har tenkt å tilby klubbens toppscorer noe mer enn det som han allerede er blitt tilbudt i kontraktsforslaget som ligger på bordet. 

Kontrakten løper ut neste sommer

Dersom begge partene står på sitt, risikerer Liverpool å miste Salah på Bosman-overgang neste sommer. Salahs kontrakt går ut 30. juni 2023.

– Dette er Mo sin avgjørelse. Klubben har gjort det den kan gjøre. Slik er det, og det er ikke så mye mer å si. Alt er greit, og slik jeg ser det er alt greit. Ingenting videre har skjedd. Ingenting er signert eller avslått. Vi må bare vente, og det er helt greit. Vi har ikke hastverk, svarte Klopp i dag.

Salahs colombianske agent Ramy Abbas Issa var ikke sen om å legge ut sin reaksjon på den uttalelsen. 

Salah har flere ganger uttalt at han ønsker å bli i Liverpool, og Klopp er åpen på at han ønsker å ha med 29-åringen videre – men dersom det skal skje må Liverpool gjøre ham til klubbens desidert best betalte spiller i historien, og gjøre ham til en av ligaens best betalte spillere.

Om Liverpool bryter med sin lønnsstruktur og tar seg råd til å beholde Salah gjenstår å se.