Klopp fikk nye spørsmål om Salahs kontraktssituasjon. Agenten svarer med ny kryptisk tweet

På fredagens pressekonferanse ble det bedt om en oppdatering på Salahs kontraktssituasjon.

Mohamed Salahs kontrakt går ut 30. juni 2023, og så langt har ikke partene kommet til enighet om en ny avtale.

Det har vært samtaler, forhandlinger og mye støy rundt akkurat denne kontrakten det siste året, og på fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp på ny spørsmålet. Journalisten ville vite om det var noe nytt, og om en signering som Luis Diaz ville gjøre det enklere å komme til enighet.

– Mo forventer at denne klubben skal være ambisiøs. Det har vi vært de siste årene, og det er vi. Om signeringen av Luis Diaz hjelper Mo med å ta en avgjørelse?, sa Klopp og tenkte litt.

– Dette er Mo sin avgjørelse. Klubben har gjort det den kan gjøre. Slik er det, og det er ikke så mye mer å si. Alt er greit, og slik jeg ser det er alt greit. Ingenting videre har skjedd. Ingenting er signert eller avslått. Vi må bare vente, og det er helt greit. Vi har ikke hastverk, svarte Klopp.

Agenten tok igjen til Twitter

Vi har blitt vant med at Salahs colombianske agent Ramy Abbas Issa sender ut noen kryptiske tweets fra tid til annen, og timingen på dagens gjør det vanskelig å tro at det handler om noe annet enn det Klopp sa om Salah.

Agenten twitret sju emojier som ler så tårene triller, uten videre kontekst.

Salah har flere ganger uttalt at han ønsker å bli i Liverpool, og Klopp er åpen på at han ønsker å ha med 29-åringen videre – men dersom det skal skje må Liverpool gjøre ham til klubbens desidert best betalte spiller i historien, og gjøre ham til en av ligaens best betalte spillere.

Brighton - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium.