Brighton-manageren kan ha samme jokeren i ermet også denne gangen

Graham Potter lykkes godt med sin slagplan da Brighton besøkte Anfield i oktober. Da benket han toppscorer Neal Maupay, og gikk for Leandro Trossard som falsk nier isteden.

Potter fikk godt betalt for sitt sjakktrekk på Anfield. Trossard leverte en strålende kamp, og gjorde utligningsmålet da The Seagulls kom tilbake og klarte 2-2 etter å ha blitt liggende under 2-0.

Belgieren traff med elleve sine 13 pasninger på den siste tredjedelen av banen, skapte to sjanser, hadde to skudd på mål, lykkes i tre av fem situasjoner der han utfordret Liverpool-spillerne, i tillegg til at han scoret utligningsmålet. 

Formsvikt

Trossard har imidlertid slitt med å finne tilbake til den gode formen han viste i første halvdel av sesongen, men kan likevel fort bli mannen Potter ser til når hans lag igjen skal prøve å utmanøvrere Liverpool.

Du må tenke på alle mulige alternativer, når du spiller mot disse topplagene, for de har en kvalitetsmessig fordel når du møter dem. De har bedre spillere, en bedre manager, og er på et helt annet nivå enn oss, innrømmet Potter under sin pressekonferanse torsdag.

– Dette sier jeg ikke av manglende respekt for noen i Brighton & Hove Albion, men heller av respekt for hva Liverpool står for. Vi må enten spille veldig bra, eller så må de ha en dårlig dag, samtidig som vi må være veldig heldige. Du må benytte deg av de fordelene du kan for å få et resultat, fortsatte Brighton-manageren.

– Så en plan som den vi benyttet på Anfield kan være aktuell dersom du tror den vil hjelpe oss å få et godt resultat,. Du må ha en plan som spillerne dine er i stand til å utføre. Det er enklere på taktikktavla enn ute på banen mot Liverpool, men vi skal gjøre vårt beste, avsluttet Potter.