Holder prisene på sesongkort uendret på sjuende året

Liverpool FC bekrefter at prisene på sesongkort for sesongen 2022/23 vil være de samme som de seks foregående sesongene.

Selv om koronapandemien har vært krevende for klubbøkonomien, da mange kamper ble spilt for tomme tribuner, så har supporterne vært tilbake på tribunene denne sesongen. 

Fra torsdag 31. mars har sesongkortholderne muligheten til å fornye sine sesongkort for en sesong til, og dette må være gjort senest innen tirsdag 24. mai.

Det er lang venteliste på sesongkort på Anfield, og Liverpool FC tar ikke i mot nye søknader om å få sette seg på den listen.

Stolt billettsjef

– Jeg ønsker å takke supporterne for at de har vært tålmodige og samarbeidsvillige etter at vi ønsket dem velkommen tilbake til Anfield denne sesongen. De siste årene har vært utfordrende for alle, og i dag kan vi bekrefte at prisene på sesongkortene våre vil bli frosset igjen for kommende sesong, sier LFC sin visepresident for billetter, Phil Dutton, til Liverpoolfc.com.

– Dette er den sjuende sesongen på rad der vi har frosset disse prisene, noe vi er veldig stolte over, legger han til.

De dyreste sesongkortene for voksne på Anfield koster 869 pund på Main Stand, mens de billigste på The Kop koster 685 pund. 

Liverpool har klart seg bedre økonomisk gjennom pandemien enn noen av sine rivaler. Arsenal har som en følge av dette økt prisene på sine sesongkort med fire prosent, noe som har provosert mange av London-klubbens supportere.