Liverpool FC jobber på spreng for å få flyttet semifinalen bort fra Wembley

Ytterligere press har blitt lagt på fotballforbundet.

Både supportere og politikere har tatt til orde for at FA-cupsemifinalen mellom Liverpool og Manchester City skal bli flyttet fra Wembley til et stadion i nordvest-England. Bakgrunnen er at det ikke er mulig å komme seg til London fra Liverpool eller Manchester med tog den aktuelle helgen på grunn av arbeider på toglinjen. Kampen spilles 16. eller 17. april. 

Liverpool Echo skriver onsdag ettermiddag at Liverpool FC jobber på spreng med å få flyttet kampen til en annen arena, og at de har hatt kontakt med fotballforbundet om problemet.

«Echo erfarer at problemet blir tatt opp på høyeste nivå i Liverpool når de prøver å finne en løsning for deres supportere. Klubben har vært i kontakt med Manchester City og FA helt siden Jürgen Klopps lag slo Nottingham Forest i kvartfinalen søndag kveld», skriver avisen. 

Så langt har ikke FA latt seg rikke i saken, og det er hovedsakelig av økonomiske grunner at de slår seg vrange. Ikke bare vil «vanlige» billettinntekter gå tapt om kampen flyttes til en annen stadion, men også de lukrative VIP-pakkene Wembley tilbyr vil utgå. 

Det har blitt varslet at endelig tidspunkt for kampen kan bli satt i løpet av onsdag, men den virkelige kampen står nå om hvor den skal spilles.