I halvannen kamp handlet alt om Mbappé – før Benzema sendte PSG ut av Champions League

Fire lag er klare for kvartfinalene.

Real Madrid er videre i Champions League, etter en uhyre dramatisk kamp mot Paris Saint-Germain.

I den første kampen handlet alt om Kylian Mbappé, og det så det også ut til å gjøre i returoppgjøret...

På Santiago Bernabeu, som trolig blir franskmannens hjemmebane neste sesong uansett hva vi Liverpool-supportere drømmer om, stjal han showet i førsteomgangen.

Med sin enorme hurtighet kom han til flere avslutninger tidlig i kampen. Han fikk også en scoring annullert før han endelig lykkes i det 39. minutt, etter en ny ball i bakrom. Han fikk også en scoring annullert etter pause.

FANTASTISK: Kylian Mbappé spilte fantastisk i to kamper mot Real Madrid, men det var ikke nok.

FANTASTISK: Kylian Mbappé spilte fantastisk i to kamper mot Real Madrid, men det var ikke nok.

Men så våknet Luka Modric og en annen fransk spiss. Karim Benzema scoret hattrick på 17 minutter – med det hadde hvittrøyene snudd 0-2 til 3-2 og avansement. En vanvittig kollaps av PSG – og det er langt ifra første gang i denne turneringen...

Med det er Real Madrid videre, og Mauricio Pochettinos PSG er utslått. Vi kommer nok til å kunne lese mye  om Pochettino og den ledige managerjobben i Manchester United i ukene fremover etter dette.

Fire lag er klare

Det var Real Madrid som slo ut Liverpool fra kvartfinalen forrige sesong, da det hele ble avgjort i den første kampen på Real Madrids treningsfelt. I den kampen hadde de røde Ozan Kabak og Nat Phillips i midtforsvaret, og det var den siste sesongen der bortemålsregelen var gjeldende. Returoppgjøret på Anfield endte 0-0. 

Med kveldens resultat på Santiago Bernabeu er det en mulighet for at LFC kan få sin revansje denne sesongen.

Manchester City var allerede så godt som videre etter å ha slått Sporting 5-0 i Lisboa i den første kampen. Kveldens kamp ble en transportetappe med veldig store utskiftninger på laget, og endte 0-0. 

Det mest interessante i den kampen, sett med Liverpool-øyne, var kanskje at Sebastian Coates var med på å holde nullen på Etihad Stadium. Eller at Scott Carson kom inn og sto i mål, i sin første Champions League-kamp på 16 år og 338 dager. Det var for Liverpool mot Juventus på veien til Istanbul-finalen i 2005. Da var Carson 19 år gammel.

Med det er fire av åtte lag klare for kvartfinalen: Liverpool, Bayern München, Real Madrid og Manchester City. I neste uke vil Ajax/Benfica, Manchester United/Atletico Madrid, Juventus/Villarreal og Lille/Chelsea slå følge.

Trekningen er neste fredag i Nyon.