– Jeg har spilt i mange land på flere kontinenter, og har ikke sett dette noe annet sted

Luis Garcia om hva som gjør Anfield så spesielt.

Luis Garcia var blant de tidligere spillerne som var på plass på Anfield for å spille legendekampen mellom Liverpool og Barcelona lørdag. Spanjolen var den eneste som var heldig nok til å spille for begge lag i kampen Barcelona til slutt vant 2-1 etter at Steven Gerrard hadde gitt Liverpool ledelsen. 43-åringen har nemlig en fortid i begge klubber. 

– Jeg visste at jeg kom til å ha en god mulighet til å vinne i dag, sier Garcia etter kampen ifølge liverpoolfc.com

– Jeg kan ikke klage over å ha fått spille to omganger! Jeg slet litt med å sette sjansene, selv om jeg prøvde så godt jeg kunne, sier han. 

Anfield er noe spesielt

Garcia spilte 121 kamper i løpet av tre år i Liverpool, og har utenfor oppholdet på Anfield vært verden rundt og spilt fotball. Likevel er det på Merseyside han føler de tetteste bånd.

– Når du kommer her er du desperat etter å spille bra og å gi alt. Du prøver. Hodet fungerer, men kroppen følger ikke ordrene, sier han.

– Jeg har spilt i mange land på flere kontinenter, og har ikke sett dette noe annet sted. Det er derfor stedet er så spesielt, og grunnen til at tidligere spillere vil komme for å spille - ikke bare for Liverpool, men for Barcelona også. Det er så mange flere som skulle ønske de var her, sier han.

– Dette er en spesiell stadion, og alle vet det. Alle i Barca sa ja så snart spørsmålet kom. Alle så frem til denne kampen og nøt atmosfæren. Vi hadde en veldig fin dag, sier han om veldedighetskampen som var satt opp i regi av LFC Foundation.