– Jeg var lykkelig i Liverpool

Det virker som Philippe Coutinho angrer på overgangen til Barcelona i januar 2018.

Philippe Coutinho sliter med å forklare hvorfor han ikke lykkes i Barcelona etter overangen verdt 142 millioner pund fra Liverpool i starten av 2018. Nå er han i ferd med å få karrieren på rett kjøl igjen på utlån hos Steven Gerrards Aston Villa. 

Coutinho spilte sin beste fotball så langt i karrieren under sine fem år i Liverpool, og det er en periode i karrieren han husker med glede. 

– Jeg er kanskje sterkere enn jeg var tidligere. Du kan ikke spille i England uten å være i god fysisk form, slår brasilianeren fast til Globo Esporte i hjemlandet.

– Jeg hadde en fin tid i Liverpool. Jeg var lykkelig der. Nå har jeg begynt på en ny epoke i Aston Villa. Jeg er lykkelig igjen, nå som jeg nok en gang spiller bra i England. 

– Jeg har spilt både i Italia, Spania og Tyskland. Det er vanskelig å si hvorfor det ikke fungerte for meg i Barca. Jeg slet med noen skader. Jeg hadde gode dager der også, Men det var ting som kunne ha vært bedre.

– Det var på tide å prøve noe nytt igjen. Jeg er takknemlig for at Barcelona trodde på meg, og jeg er takknemlig for at jeg fikk spille for en klubb med så stor en historie.