– Vi er i en utrolig posisjon

Trent Alexander-Arnold og hans lagkamerater i Liverpool har to spennende kvartfinaler å se frem til, og i ligaen spiller de røde en finale hver helg.

Kvadruppelen det er blitt snakket så mye om er fortsatt en mulighet for Liverpool, også etter tirsdagens 1-0-tap for Inter. Resultatet holdt til avansement til kvartfinalen i Champions League.

– Det var alt som betydde noe for oss, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Vi er selvsagt skuffet over at vi ikke vant kampen, men alt handlet om å gå videre til neste runde. Det er viktig for klubben, viktig for oss som lag, og viktig for fansen. Så det var dette alt handlet om.

Også i FA-cupen er Liverpool i kvartfinalen, hvor de møter Nottingham Forest neste helg.

– Vi er i en utrolig posisjon. Vi har allerede fått hendene våre på det første trofeet for sesongen, og er i en sterk posisjon i alle de andre tre konkurransene vi deltar i, slår Alexander-Arnold fast.

– Vi har to spennende kvartfinaler å se frem til, og i ligaen spiller vi en finale hver helg. Så det er spennende tider for klubben. Forhåpentligvis holder alle seg skadefrie.

Tre ganger smalt det i stengene

Selv om Inter vant returkampen på Anfield 1-0, var de røde på ingen måte sjanseløse. Joel Matip hadde en susende heading i tverrliggeren etter en corner fra Alexander-Arnold, og Mohamed Salah hadde to avslutninger i stengene. 

– Da Inter lå under 2-0 fra det første oppgjøret, ventet vi at de ville gå i angrep. Vi var forberedt på det. Utover i kampen skapte vi våre egne sjanser, og hadde muligheter til å score mål. Men vi tok ikke vare på dem. Vi klarte imidlertid å begrense dem til en scoring.

– Hadde vi scoret i første omgang kunne vi ha avgjort oppgjøret allerede da, men vi klarte ikke det. Det hjalp oss selvsagt å ro i land seieren at de ble redusert til ti mann. Inter hadde ikke så mye å by på etter det. Det var ikke komfortabelt, men vi halte dette i land, slår Alexander-Arnold fast.