De utlånte:Ny hamstringskade for Glatzel

Paul Glatzel har dessverre pådratt seg en ny skade, og blir ute en stund.

England

CHAMPIONSHIP

Nat Phillips startet i midtforsvaret mot Derby County i helgen, og var med på å holde nullen i en 2-0-seier. Dominic Solanke scoret sitt 21. og 22. mål for sesongen, og Bournemouth ligger nå veldig godt an til direkte opprykk.

Neco Williams startet da ligaleder Fulham møtte Barnsley, som ligger nest sist. Der kom en av rundens største overraskelser, da Fulham kun fikk med seg ett poeng, etter en sen scoring av Harry Wilson, som curlet ballen opp i krysset på klassisk Wilson-vis, etter målgivende fra Liverpool-linkede Fabio Carvalho. Williams spilte hele kampen på høyrebacken.

Ben Davies var ikke med da Sheffield United tapte 4-1 mot Coventry på lørdag. Han hadde pådratt seg en leggskade, men det er ikke mer alvorlig enn at han kan bli involvert mot Blackpool på onsdag.

Sepp van den Berg spilte hele kampen som høyre midtstopper i en trebackslinje da Preston holdt nullen og spilte 0-0 borte mot Cardiff City.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel startet i 3-2-seieren mot Mansfield Town, der Tranmere vant fem minutter på overtid – men måtte dessverre byttes ut etter 55 minutter. Det er bekreftet at han har fått en ny hamstringskade.

Jake Cain startet på midtbanen i 2-0-seieren borte mot Stevenage. Han ble tatt av til pause på stillingen 0-0.

NATIONAL LEAGUE

Viteszlav Jaros satt på benken i fredagens FA Trophy-kvartfinale mot Wrexham, da Notts County tapte 2-1.

Skottland

PREMIER LEAGUE

Ben Woodburn startet og hadde målgivende i Hearts sin 4-2-seier over St. Mirren i kvartfinalen av den skotske cupen. Woodburn ble tatt av banen etter 67 minutter.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff var ikke involvert da Queen’s Park spilte 1-1 hjemme mot Alloa Athletic.

Wales

Jakub Ojrzynski måtte plukke fire baller ut av nettet da Caernafon Town tapte 4-0 hjemme mot Newtown på fredag.

Spania

LALIGA2

Anderson Arroyo startet og spilte hele kampen da Mirandes slo FC Cartegena 2-1 på lørdag.