Preston håper at de kan få ha Sepp van den Berg i enda et år

Nederlenderen har gjort sakene sine veldig bra på utlån.

Sepp van den Berg gikk først på lån til Preston da Liverpool kjøpte deres midtstopper Ben Davies i januarvinduet i fjor. Der trivdes 20-åringen så godt at han ønsket seg tilbake til Deepdale denne sesongen.

I år har han vært fast på laget, og spilt 41 kamper denne sesongen i Championship og cupene. Han har vært sentral for et Preston-lag som ligger på 14. plass på det nest øverste nivået, og har fått mye skryt for prestasjonene sine.

Nå håper de på Deepdale at de kan få låne forsvarsspilleren i enda en sesong.

– Her om dagen var Liverpool her hele dagen med Sepp, og så hva vi gjorde og hvordan vi gjør ting. Vi er i kontakt med dem igjen, men det er opp til Sepp og hva han ønsker å gjøre, sier manager Ryan Lowe til LancsLive.

Denne sesongen har Preston lånt Daniel Iversen fra Leicester og Cameron Archer fra Aston Villa. Lowe vil gjerne låne alle tre igjen, dersom det er mulig.

– Jeg vil tro at, med tanke på hvordan de har gjort det her med oss – vil vi ta dem tilbake umiddelbart dersom de skulle være tilgjengelige igjen. Men det vil trolig også andre klubber gjøre. Fordelen vår vil være at de har vært her før, og at de vet hvordan det er her, sier han.

Van den Berg har spilt som høyre midtstopper i en trebackslinje og som høyre vingback denne sesongen. Han er nå U21-landslagsspiller for Nederland. I kveld spiller Preston borte mot Luton Town.