Salah skal ikke ha forverret fotskaden

Egypts store stjerne er klar for møtet med Senegal på tirsdag.

Tirsdag kveld skal det avgjøres hvem av Mohamed Salah og Sadio Mané vi får se i VM i Qatar i november.

Det er Egypt som har overtaket, etter å ha vunnet 1-0 i lagenes første møte. Salah hadde ikke sin beste kamp, og det har vært spekulasjoner rundt skadesituasjonen hans, etter at han har slitt med en fotskade siden bortekampen mot Brighton tidligere denne måneden.

Skaden gjorde at han startet på benken borte mot Arsenal, og mistet FA-cupkampen mot Nottingham Forest, etter å ha blitt byttet ut på AMEX Stadium.

Har ikke blitt forverret

Egypt må klare seg uten Mahmoud Hamdy-El-Wensh som er suspendert, mens Mohamed Abdelmonem måtte på operasjonsbordet etter å ha brukket nesen – men det er bare de to landslagssjef Carlos Queiroz må klare seg uten, skriver David Maddock i The Mirror

«Vi har ingen flere skadebekymringer for playoff-kampen, og resten av spillerne i troppen har reist til Senegal. Trener Carlos Querioz har ikke flere skadeproblemer», står det i en pressemelding fra Egypt, ifølge Maddock.

Det vil også være gode nyheter for Liverpool, som møter Watford i tidligkampen på lørdag. Det er en motstander der Salah har trivdes godt mot tidligere.

Senegal - Egypt spilles tirsdag kl. 19.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.