Se Liverpools åpne trening før Inter-kampenKonaté var den eneste som manglet på trening

De røde skal gjøre de siste forberedelsene til møtet med Inter.

Tirsdag kveld er det Champions League igjen, når Inter kommer til Anfield for returoppgjøret i åttendedelsfinalen i Champions League. De røde har et meget godt utgangspunkt etter å ha slått italienerne 2-0 på San Siro.

Jürgen Klopp har fått nye gode nyheter denne uken, med Thiago Alcantara og Joel Matip tilbake i full trening. Også Roberto Firmino og Curtis Jones var med på treningen.

Den eneste førstelagsspilleren som ikke var der, var Ibrahima Konaté. Det kan skyldes at han hadde en veldig intens kamp mot West Ham på lørdag, og at han har en ekstra dag med restitusjon. Klopp meldte ikke om nye skader på pressekonferansen.

Se den åpne delen av treningsøkten i videovinduet øverst i denne artikkelen. Vi kommer også tilbake med treningsbilder senere.