Skottland-treneren håper at Robertson skal rekke privatlandskampen i neste uke

Andy Robertson har fortsatt ikke sluttet seg til den skotske landslagstroppen.

Andy Robertson er Skottlands landslagskaptein, men har så langt ikke sluttet seg til den skotske landslagstroppen foran torsdagens privatlandskamp mot Polen fordi han er smittet av koronaviruset. Det virker nå opplagt at Liverpool-backen ikke vil rekke den kampen.

Landslagstrener Steven Naismith har imidlertid ikke gitt opp håpet om at Robbo skal rekke privatlandskampen på bortebane mot enten Wales eller Østerrike tirsdag om en uke. Skottland skal nemlig spille privatlandskamp mot laget som taper playoff-semifinalen mellom Wales og Østerrike, da enten i Cardiff eller Wien, i neste uke.

Robertson måtte som kjent stå over Liverpools kvartfinale i FA-cupen mot Nottingham Forest i helgen på grunn av Covid-19.

Forholder seg til protokollen

– Jeg håper at han skal bli involvert på et tidspunkt. Når det blir avgjøres av klubben hans, og protokollen som er på plass for Covid. Vi håper han slutter seg til troppen før eller senere, siteres Naismith av britiske aviser.

– I forhold til den første kampen er det ganske opplagt at den gruppen som er her nå vil være de vi fokuserer på med tanke på denne kampen. Så vi vil se hvordan det ligger an med skader og sykdom igjen etter det.

– Vi tar dette dag for dag. Robbo har Covid, så det er en protokoll som må følges. Vi er i konstant dialog med klubben hans, og det er håp om at han vil bli involvert på et tidspunkt. Det er klubbene som har oversikten over dette. Han vil ikke bli frigitt av klubben før han er frisk.