Utlånt Liverpool-spiller skadet i trafikkulykke

Sesongen er over for den utlånte Liverpool-keeperen Liam Hughes.

Stalybridge Celtic melder på sine offisielle nettsider og på Twitter at keeperen de hentet på lån fra Liverpool i januar, Liam Hughes, har vært involvert i en trafikkulykke.

I ulykken fikk Hughes et brudd i brystbenet, noe som betyr at sesongen er over for 20-åringen.

Hughes fikk 10 kamper for Stalybride Celtic på nivå 7 i engelsk fotball.

20-åringen har vært å finne på benken for Liverpools førstelag to ganger. Senest i Premier League-kampen mot Sheffield United forrige sesong, da Alisson Becker var uaktuell på grunn av farens dødsfall, samtidig som det var skadekrise i keepertroppen.

Hughes spiller for Nord Irlands U21-landslag, og spilte for Liverpools U23-lag før han ble utlånt i januarvinduet. Han kom til Liverpool fra Glasgow Celtic i 2018, og har også en fortid i Portadown og Dungannon Swifts i Irland.