– Scoringen vil komme

Benfica-manageren er offensiv før kampen mot Liverpool.

Det er to lag med få skader som skal møte hverandre på Anfield onsdag kveld. Jürgen Klopp meldte om en helt skadefri tropp på sin pressekonferanse tirsdag, og selv om Thiago ikke deltok på den påfølgende treningen er det ikke sikkert han er skadet. 

For gjestene er det tre forfall. Rodrigo Pinho og Lucas Verissimo er langtidsskadet og er ikke med troppen på 24 spillere som har reist til Merseyside. 

Det er heller ikke kantspiller Rafa Silva, som startet det forrige oppgjøret og som med sin fart utgjorde en trussel for Liverpool-forsvaret. Han har meldt forfall etter at han i helgen kun ble benyttet som innbytter i 3-1-seieren over Belenenses. 

Jakter comeback

3-1 eller tilsvarende er også det minste Benfica trenger i kveld for at de ikke skal ryke ut av Champions League. En oppgave manager Nelson Verissimo har troen på at guttene hans skal klare. 

– Vi går inn i denne kampen med ambisjoner og tro på det vi gjør. Vi vet at vi ligger under med to mål, men ting endrer seg hvis du scorer, og hvis vi scorer først vil kampen endre seg, sier han ifølge liverpoolfc.com

– Vi møter et av verdens beste lag. Vi må være effektive når vi angriper, og tilpasse oss Liverpools strategi. 

Manageren er opptatt av at Benfica ikke skal åpne for store rom når de jakter scoringer. 

– Våre øyeblikk og muligheter vil komme, og scoringen vil komme. Så kan vi ikke spille veldig åpent og skape for mye rom for Liverpool, sier han.