– Det er ikke verdens ende, vi er fortsatt med i tittelracet

Jordan Henderson fokuserer på det positive, at Liverpool hentet opp City to ganger, og at det fortsatt er mye fotball igjen å spille av sesongen.

– Det var en intens kamp, som vi visste at det ville bli. Vi var klare over at det skulle bli tøft. City er et fantastisk lag. Vi ønsket å vinne men tapte ikke. Det er ikke verdens ende. Vi er fortsatt med i tittelracet, oppsummerer Jordan Henderson etter poengdeling på Etihad.

Kapteinen mener at Liverpool startet ok, men lot seg stresse av hjemmelagets tempo til tider. Etter hvert klarte man å endre kampbildet og få med seg poeng.

– Når vi fikk roet oss ned, skapte vi problemer for dem. Vi viste stor karakterstyrke med å komme tilbake to ganger. Du må forbli positiv og offensiv.

Tittelkamp helt inn

Etter 31 spilte kamper er stillingen 74 poeng mot 73 fordel Manchester City. Liverpool har +57 i målforskjell, mot Citys +52. Gulldrømmen puster fortsatt.

– Vi får vente og se. De taper ikke mange poeng, det er vi klar over, men vi må bare fokusere på oss selv. Det er fortsatt mye fotball som skal spilles, poengterer Henderson.

Mener City skulle sikret alle poengene

I sentrum for det meste, som han pleier å være, for hjemmelaget var midtbanespiller Kevin De Bruyne. 30-åringen, som og ble kåret til banens beste, var dog noe skuffet over at City ikke klarte å få mer pusterom ned til jagende Liverpool.

– Jeg synes vi spilte strålende. Jeg vet at vi slapp inn to mål, men måten vi spilte i dag var veldig bra. Burde ha scoret mer, men det er som det er, sier belgieren.

STERK KAMP: Kevin De Bruyne scoret hjemmelagets første og trakk som vanlig i trådene for Pep Guardiolas mannskap.

STERK KAMP: Kevin De Bruyne scoret hjemmelagets første og trakk som vanlig i trådene for Pep Guardiolas mannskap.

– Kvaliteten var høy, intensiteten var der, det var en flott kamp.

Nå venter Champions League og kvartfinalereturer for begge lag, hvor City skal til Madrid mens Liverpool spiller på Anfield, før de to storhetene møtes igjen i FA-cupens semifinale lørdag 16. april.

– Jeg vet at folk satat den som vinner i dag tar tittelen, men det er for tøft. Kampprogrammet er for hardt til at begge lag kan vinne hver eneste kamp, men vi vil forsøke, sier De Bruyne.

Liverpool kan reise fra Eithad med visshet om at de er det eneste laget som har tatt poeng her, etter å ha kommet under først.