Elliott spilte en omgang for U23-laget mot Chelsea

Liverpool U23 spilte i dag 2-2 mot Chelsea i Premier League 2. Mest oppsiktsvekkende var det at Harvey Elliott startet kampen, isteden for å være en del av førstelagstroppen mot Watford.

Barry Lewtas stilte med et sterkt lag mot Chelsea i Premier League 2 i dag. Mest oppmerksomhet vakte det at Harvey Elliott spilte de første 45 minuttene i kampen på akademiet i Kirkby.

18-åringen var involvert i kampens første mål, da han presset gjestene til å gjøre en feil i eget straffefelt i det 23. minutt. Elliott stjal ballen, og fant James Norris, som ga de røde en fortjent ledelse etter at vertene hadde dominert første halvdel av omgangen.

Liverpool hadde ballen mye, og doblet ledelsen ved Jack Bearne, etter at Tyler Morton, Owen Beck og Conor Bradley også hadde hatt gode sjanser. Bearne gikk på et flott raid, der han skar innover i banen og satte ballen lavt i hjørnet.

Liverpool var nær å øke ledelsen til 3-0 like før pause, da Elliott hadde en avslutning i tverrliggeren etter et lavt innlegg fra Beck.

Gjestene slo tilbake

Elliott ble erstattet av Tom Clayton foran andre omgang. Chelsea tok over kommandoen i kampen etter pause, og gjorde et reduseringsmål etter en times spill.

Liverpool forsøkte å slå tilbake, og Chelsea-keeperen reddet to ganger avslutninger fra Bearne, før Liverpool-spilleren så ut til å gjøre sitt andre for dagen, men ballen gikk like tilside for mål fra skrått hold, etter at han hadde rundet keeper.

Det så ut som kampen skulle ebbe ut med Liverpool-seier, men Chelsea scoret på en volley på overtid.

Max Woltman fikk en stor sjanse til å avgjøre det hele etter dette igjen, men traff ikke ballen rent på en volley, og dermed ble det poengdeling.

Liverpools lag: Pitaluga, Bradley, Beck, Williams, Koumetio, Clarkson, Balagizi (Woltman 68), Morton, Bearne, Elliott (Clayton 45), Norris (Corness 85).

Ubenyttede reserver: Quansah, Kelly.