– Jeg fikk en flau smak i munnen

Watford-manager Roy Hodgson likte ikke at VAR-grep inn, slik at dommer Stuart Attwell dømte straffespark til Liverpool i sluttminuttene.

Dommer Stuart Attwell ble av VAR rådet til å ta en titt på Juraj Kuckas holding av Diogo Jota i straffefeltet, og det endte med at Liverpool fikk straffespark i det 88. minutt.

Hodgson sa etter kampen at avgjørelsen ga ham en flau smak i munnen. 

– Det var det eneste triste øyeblikket for meg i dag, sa Watford-manageren etter at hans lag tapte 2-0 på Anfield.

– VAR har gjort mye bra etter at det ble introdusert i engelsk fotball, og det har fungert bedre i år enn i fjor, men jeg synes likevel det er vanskelig når det oppstår situasjoner der praktisk talt ingen ser at det er en forseelse. 

– Det var ingen Liverpool-spillere som klaget over at de ble felt, men kampen ble stoppet i det 88. minutt, og de fikk en sjanse til å gjøre 2-0. Det ga meg en flau smak i munnen.

– Om vi kunne ha kommet tilbake i kampen er en helt annen sak, men det var en mulighet for at vi kunne ha fått en sjanse. 

– Hvorfor drive med bryting i eget straffefelt?

Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde et litt annet syn på straffesituasjonen.

– Jeg har ikke sett situasjonen i reprise ennå, men hvorfor driver du med bryting i eget straffefelt? Du må forsvare deg på dødballer på lovlig vis, var hans kommentar.

– Jeg spurte noen, som sa hva som skjedde rundt bakre stolpe på corneren. Jeg kan ikke si jeg så det selv, men jeg kan fortelle dere hvor mange ganger jeg har sett fotballkamper og jeg ikke har skjønt hvorfor det ikke er blitt dømt straffespark i slike situasjoner. Det spiller ingen rolle om ballen spilles dit eller ei. 

– Vi ønsker å se flere mål, og dersom du bryter ned noen med ulovlige midler så er det for meg straffespark. Selv om ballen ikke er i nærheten. 

– Som sagt har jeg ikke sett det om igjen, så jeg vet ikke eksakt hva som foregikk, og ja, jeg ble overrasket da dommeren gikk til skjermen.