Skade på enda en midtbanespiller

Fra før hadde Naby Keita et kneproblem. Nå har Curtis Jones fått et ankelproblem.

Curtis Jones ble byttet ut etter en drøy times spill mot Waford, og inn kom Fabinho, som satte inn straffesparket som avgjorde kampen. Etter 2-0-seieren avslørte Jürgen Klopp at Jones pådro seg en ankelskade i kampen.

– Jeg vet ikke om det er grunn til bekymring ennå. Han ønsket bare å teipe ankelen. Han fikk en vridning, og ønsket å teipe den. Men vi ønsket uansett å gjøre et bytte, forklarte Jürgen Klopp til pressen etter seieren over Watford.

– Det så ut som Matip hadde en golfball på hodet

– Han kunne gå som normalt, men jeg har ikke snakket mer med ham ennå. Jeg tror det er den eneste skadebekymringen vi har etter kampen.

– Joel Matip fikk en skikkelig smell. Det så ut som han hadde en golfball på hodet, men det er ingenting alvorlig. Det er bare en smell som har forårsaket en hevelse. Han sa han var helt fin, men det var grunnen til at han hadde bandasje der. Det var vel alt av skader, det er jeg ganske sikker på.

Matip skallet sammen med Hernandez på en Robertson-corner etter en snau halvtime, men der og da så det ut som det gikk verst ut over Watford-spilleren.