– Det jeg liker best med tidligkamper er at vi kan innkassere tre poeng før klokken 15.00, og ha resten av dagen fri!

Diogo Jota gjorde sitt 20. mål for sesongen, da Liverpool vant sin 10. Premier League-kamp på rad.

Det er første gang i karrieren at Diogo Jota har scoret 20 mål i en sesong. Sju av portugiserens 23 Premier League-mål for Liverpool har kommet med hodet, og ingen spillere i Premier League har scoret mer med hodet siden Jota debuterte for Liverpool i september 2020.

– Dette er første gang i min karriere at jeg når 20 mål. Nå skal jeg bare fortsette slik, for vi har fortsatt mye å spille for, sier Jota til Liverpoolfc.com.

– Før kampen tenkte jeg på at det jeg liker best med avspark klokken 12.30 er at vi er ferdige før klokken 15.00, og har resten av dagen fri! 

– Det er ikke enkelt med så tidlig avspark etter at folk har kommet hjem fra hele verden denne uken. Vi visste at Watford kjemper for å overleve i Premier League. Det gjør de fortsatt. Vi visste de ville gi oss en tøff kamp, så vi gjorde jobben vår. Det var det viktigste i dag.

Spådde Gomez-assist på forhånd

Jotas scoring kom etter et glimrende innlegg fra Joe Gomez, som serverte fra høyre i beste Trent Alexander-Arnold-stil. 

– Innlegget var meget bra, og jeg fikk såvidt hodet på ballen. Jeg snakket med Joey før kampen, og fortalte ham at han ville få en assist i dag. Jeg husker han hadde noen gode innlegg mot Nottingham, som jeg ikke nådde, men jeg var sikker på at det ville fungere for oss i dag.

Retter blikket mot Benfica-kampen

Nå retter Jota blikket mot tirsdagens Champions League-kamp mot Benfica, i hans hjemland, Portugal. 

– Jeg var i Portugal for bare noen dager siden på landslagsoppdrag, og så kom jeg hit for å spille denne kampen, og så drar jeg dit igjen. 

– Det blir vanskelig mot Benfica på deres stadion. Det blir ikke enkelt, men jeg har troen på at vi kan reise dit og vinne kampen.