Spillerbørs og folkebørsJota slo an tonen og var sentral da Watford ble slått

Diogo Jota scoret Liverpools første mål med hodet, og skaffet straffesparket som avgjorde kampen.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Er våken på en farlig stuss etter en corner etter tolv minutter. Er litt sen til å levere fra seg ballen , og blir taklet stygt av Hernandez etter et drøyt kvarter. Gjør en meget god redning når Kucka kommer alene mot ham etter 21 minutter. Ble satt på få prøver etter det.

Joe Gomez7

Treffer ikke helt med innleggene og pasningene før midtveis i første omgang, da han slår et nydelig innlegg på pannebrasken til Jota, og får en assist. Et innlegg av Arnold-kvalitet der. Får et gult kort like før pause, for trøyeholding på en overgang. Slår et nytt kjempeinnlegg tidlig i andre omgang. Sterk i kroppen, og vinner frispark i god posisjon etter en snau time. Slår en forferdelig tversoverpasning etter 73 minutter, men heldigvis utnytter ikke Watford kontringen. Nydelig innlegg til Robertson et kvarter før slutt.

Joël Matip6

Skaller sammen med Hernandez på en Robertson-corner etter en snau halvtime, men det gikk verst ut over Watford-spilleren. Gjør en sikker forsvarsjobb gjennom hele kampen.

Virgil van Dijk6

Ble ikke satt på de store prøvene. Header utenfor fra god posisjon på en corner tidlig i andre omgang.

Andy Robertson6

Ikke vanlig adresse på et frispark som slås for høyt etter et kvarters spill, og treffer ikke alltid med pasningene heller. Får en nydelig ball fra Gomez et kvarter før slutt, men skottens avlevering videre er ikke like god.

Jordan Henderson6

God som ballfordeler. Slår et godt frispark på hodet til Jota etter en snau time. Spiller på det enkle.

Curtis Jones5

Får en skuddmulighet etter 7 minutter, men sender en lompe høyt over mål. Tok corner-ansvar i Trents fravær, men klarte ikke å sette nok preg på kampen, og ble byttet ut til fordel for Fabinho etter en drøy time.

Thiago Alcântara7

Får en skuddmulighet etter en drøy halvtime, men treffer Femenia i ryggen med et relativt svakt skudd. Slår ballen rett til en motspiller og gir Watford en kontring etter 79 min. God både offensivt og defensivt. Byttet ut til fordel for Milner i sluttminuttene.

Mohamed Salah5

God på små flater, men litt anonym og puslete i dag. Header ballen opp på nettaket når han får sin første sjanse, etter å ha flyttet seg over på venstre. Ble like etterpå byttet ut til fordel for Mané.

Diogo Jota7

Elendig skuddforsøk høyt over mål etter et drøyt kvarter. Scorer et nydelig mål med hodet igjen! Han har scoret sju av 23 ligamål for Liverpool med hodet. Fikk en kjempesjanse til å doble ledelsen etter 37 minutter, men denne gangen reddet Foster. Skuddforsøk fra distanse høyt over tidlig i annen omgang. Ny god heading over etter et Hendo-frispark etter en snau time. Skaffer straffespark i sluttminuttene. Liverpools beste.

Roberto Firmino6

Jobber helhjertet defensivt, for å gjenvinne ball, men klarer ikke å prege kampen offensivt.

Fabinho

Inn for Jones etter 62 minutter. Midtbanen virker tryggere med en gang. Scorer på straffesparket.

Sadio Mané

Inn for Salah etter 69 minutter. Svak avslutning når han får ballen inne i feltet etter 79. min, og lykkes ikke helt i innhoppet.

James Milner

Inn for Thiago i sluttminuttene.

Jürgen Klopp7

Gjør de riktige byttene, når han bytter ut Liverpools to svakeste spillere tidlig, og leder sitt lag på solid vis til tre nye peong.