– Vi trengte en moden opptreden for å vinne

Liverpool vant sin 10. strake Premier League-kamp da de slo Watford på Anfield, og la press på Manchester City foran de lyseblå sin bortekamp mot Burnley på Turf Moor.

Diogo Jota scoret med hodet for sjuende gang i Premier League for Liverpool, og Fabinho var som vanlig var sikkerheten selv fra straffemerket. Brasilianeren har tatt 19 straffespark til sammen i Ligue 1 og Premier League, og har scoret på samtlige.

– Dette ble som jeg trodde. Vi måtte komme oss gjennom dette. Roy og Watford skal ha honnør, de forsvarte seg veldig bra. Vi kunne ha gjort det bedre, og trengte en moden opptreden for å vinne, sa Jürgen Klopp til BT Sport etter kampen.

– Kontringspresset i dag var det beste jeg har sett på en stund. Vi trenge Ali en gang i dag. Vi kunne ha skapt mer selv.

Syntes Gomez var god

Klopp var meget godt fornøyd med den første scoringen.

– Det var et nydelig innlegg fra Joey, og en strålende heading fra Diogo. Vi tok kontroll over kampen, og det trengte vi i dag. Jeg er veldig godt fornøyd.

– Som sagt var det et meget bra innlegg fra Joey. Han spilte en god kamp. Det var den logiske løsningen å benytte ham i dag. Han gjorde det bra defensivt og offensivt, og bør være meget god fornøyd med egen innsats.

– Joey kan spille høyreback. Jeg vet at midtstopper er hans favorittposisjon, men han kan spille høyreback også, og det er til stor hjelp for oss. 

Klopp ble også konfrontert med at dette var hans Premier League-kamp nummer 250 som manager.

– Vi har spilt noen gode kamper, og vi har spilt noen ikke fullt så gode kamper, men i dag var vi helt klart gode nok.