– Jeg håper at jeg hjelper dem med å slutte å røyke

Andy Robertson kommenterte alle gjenstandene som ble kastet fra tribunen.

Det var varslet på forhånd at Estadio da Luz kom til å være en heksegryte tirsdag kveld, og det var det. Det var elektrisk stemning, og et heltent hjemmepublikum.

Noen gikk det også for langt for, og vi kunne flere ganger se at det ble kastet ting fra tribunen. Luis Diaz ble blant annet truffet av det som så ut til å være en pinne etter sin scoring.

Robertson fikk også noen objekter kastet på seg.

– De var ikke helt fornøyd, var de vel? Det ble kastet ganske mange lightere på meg, så kanskje jeg hjelper dem med å slutte og røyke, spøkte Robertson til BT Sport etter kampen.

Et veldig godt utgangspunkt

Liverpool vant 3-1 i Lisboa, og selv om bortemålsregelen er fjernet, har de røde et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret på Anfield neste onsdag.

– Det var en tøff kamp. Vi hadde overtaket i førsteomgangen, skapte noen store sjanser og kunne ledet med flere. Så ønsket vi å holde tett, men det klarte vi dessverre ikke, så det løftet både publikum og laget. Så de begynte å vinne baller, mens vi slurvet litt, så det tredje målet var viktig.

Som Klopp, var også Robertson opptatt av å understreke at ingenting er avgjort.

– Det blir fortsatt en stor kamp i neste uke, sa skotten.

– Vi ønsker å komme til semifinalen,, og det er fortsatt mye jobb som gjenstår for å komme dit. Men forhåpentligvis kan vi få jobben gjort med våre supportere på stadion.