– Jeg håper det ikke blir nødvendig igjen

Liverpool-keeper Alisson Becker er klar for å bli med opp i angrep igjen om det kreves, men han håper det ikke blir nødvendig for ham å kopiere bragden fra West Bromwich-kampen i fjor.

Alisson Becker scoret vinnermålet på overtid i ligakampen mot West Bromwich på tampen av forrige sesong. Et hodestøt etter en corner som var helt avgjørende for at Liverpool kvalifiserte seg for årets Champions League.

Under pressekonferansen i forkant av den andre kvartfinalen mot Benfica fikk Liverpool-keeperen spørsmål om han var klar for å bli med opp i angrep igjen om det blir behov for det.

– Dersom det er behov for det, er det klart jeg blir med opp i angrep. Dersom jeg får beskjed om det, vil jeg gjøre det. Om de ikke gir meg beskjed om det, er det helt greit. Vi har nok spillere som kan score mål, sa Alisson til pressen.

– Jeg håper det ikke blir nødvendig igjen, men dersom jeg trengs i angrep, og det er siste muligheten til å score mål, vil vi gjøre alt for å vinne kampen.

Alle drømmene kan fortsatt gå i oppfyllelse

Liverpool har allerede vunnet ligacupen denne sesongen, og nå jakter de nye trofeer både i Premier League, Champions League og FA-cupen. I ligaen er de røde ett poeng bak Manchester City med sju kamper igjen å spille. I FA-cupen møtes de to topplagene i Premier League i semifinalen kommende lørdag, og i Champions League leder de røde 3-1 over Benfica foran returkampen på Anfield onsdag kveld, hvor det står om en semifinalebillett.

– I begynnelsen av sesongen drømmer du om slike ting som dette. Du setter deg mål, og forbereder deg på hele sesongen.

– Vi vet alle at fotball ikke er så enkelt som å sette seg mål, og så går alt greit. Du må spille kampene, du møter gode motstandere, og i England er konkurransen veldig hard. Du møter de beste lagene i verden både i Premier League, ligacupen og FA-cupen.

– Dersom du når en finale, ser du hvor nær du er å vinne et trofé, og det er et viktig øyeblikk. Men vi har mange kamper foran oss, som vi ønsker å vinne for å nå våre mål.

– Når vi ikke fokuserer på neste utfordring snakker vi litt om trofeer, men det er ikke noe vi snakker mye om. 

– Vi er i en stor klubb, og store klubber ønsker å vinne store ting, og oppnå store mål. Lista er lagt høyt, og vårt fokus er på å vinne de titlene vi har mulighet til å vinne. Alle utfordringene vi har foran oss. Det er noe vi allerede har i tankene.

Liverpool - Benfica spilles onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play.