– Kunne ønske meg at det skjer med supportere også en gang

Jürgen Klopp i fint intervju med Peter Crouch.

Peter Crouch fikk mandag prøve seg som utsendt reporter da han på oppdrag fra BT Sports slo av en prat med Liverpool-manager Jürgen Klopp. I intervjuet kommer de inn på flere spennende tema - blant annet pandemi, suksess og fremtiden - der en liten setning fra Klopp har gitt supportere håp om at tyskeren skal forlenge sin kontrakt med klubben. 

Klopp sier at han synes det var spesielt å kunne sette en stopper for 30 år med lidelse da seriegullet ble løftet i 2020, men selvsagt ble feiringen ikke som man ønsket seg.

– Det var bra uten supportere, men jeg kunne ønske meg at det skjer med supportere også en gang i løpet av livet, sier Klopp og legger til at året som fulgte ble en meget spesiell opplevelse. 

Skadekrise og en voldsom formsvikt førte til at tittelforsvaret ble gjort om til en heroisk innsats for å komme seg inn blant de fire beste forrige sesong. 

– Vi fant en måte å vinne kamper på. Det var ikke alltid pent, men vi klarte det. Den tredjeplassen likte jeg så godt som man kan like en tredjeplass, sier han. 

Åpner han for å forlenge?

Flere supportersider på Twitter har bitt seg merke i spesielt to ord Klopp sier i løpet av intervjuet, nemlig «eller mer».

– På personlig plan har jeg fått venner for livet, uansett hva som skjer de neste to årene eller mer, sier tyskeren, som har kontrakt til 2024 og tidligere har sagt at han vil ta seg et pauseår etter at tiden i Liverpool er over. Vi tar selvfølgelig de tegnene til optimisme vi kan få. 

Sammen med Crouch snakker han også om hvor vellykket tiden i Liverpool har vært siden han tok over som manager høsten 2015. 

– Det faktum at jeg fremdeles er her viser at noe har gått rett vei. Jeg er ikke så naiv, jeg vet at uansett hvor snill du er, så er det vanskelig å bli lenge et sted hvis du ikke leverer, sier han. 

– Jeg er veldig glad for at jeg har vært såpass lenge i klubber, for det viser at man gjør noe riktig, sier han og legger til at han ikke har noen følelse av å være på oppløpssiden. 

Han er like sulten som alltid og gir alt for å nå nye høyder. 

– Forskjellen her fra mine tidligere klubber er at vi her stort sett ikke selger nøkkelspillere. Det gjør at vi kan bygge videre, og det utgjør en enorm forskjell, sier han i intervjuet som er gjort i forkant av kveldens kvartfinale mot Benfica.