Liverpool er klare for nok en finale

Liverpool U23 slo Blackpool i semifinalen i Lancashire Senior Cup.

Liverpool U23 vant i dag 4-1 over Blackpool i semifinalen i Lancashire Senior Cup.

Blackpool stilte med sitt seniorlag i Kirkby, så dette var en sterk prestasjon av Liverpools unge mannskap.

Liverpool tok ledelsen ved Jack Bearne etter bare ni minutters spill, da han satte ballen lavt i mål.

Leighton Clarkson serverte målscorer Jarell Quansah da de røde doblet ledelsen etter 23 minutter. Scoringen kom på en kraftfull heading etter en corner.

Tyler Morton gjorde så sitt første mål for sesongen da han gjorde 3-0 etter 33 minutter. En vakker scoringen fra utkanten av straffefeltet.

3-0 ble også pauseresultatet.

Etter pause var det Blackpool som fikk fordel av kraftig medvind i Kirkby, og Liverpool måtte forsvare seg mye mer enn i første omgang.

Gjestenes Jerry Yates reduserte like før timen var spilt.

Leighton Clarkson avgjorde kampen da han satte inn Liverpools fjerde i det 88. minutt.

Møter Accrington Stanley eller Burnley i finalen

Dermed er Liverpool klare for finalen i turneringen, hvor de vil møte enten Accrington Stanley eller Burnley. Sist Liverpool van Lancashire Senior Cup var i 2017.

Liverpool U23: Pitaluga; Bradley (Wilson 88), Williams, Quansah, Beck; Corness (Clayton 82), Clarkson, Morton; Bearne, Woltman (Norris 68), Balagizi

Ubenyttet reserve: Kelly