Phillips og Williams cruiser mot opprykk

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Nat Phillips spilte hele kampen da Bournemouth slo Bristol City 3-2 på hjemmebane. Det må en totalkollaps til for at ikke Bournemouth skal rykke opp denne sesongen.

Det samme gjelder for serieleder Fulham, der Neco Williams spilte hele kampen i 2-0-seieren over QPR på bortebane.

Ben Davies spilte sin første kamp på flere uker for Sheffield United i helgen, men det ble ingen hyggelig opplevelse med 1-0-tap borte mot Stoke.

Sepp van den Berg startet for en gangs skyld på benken for Preston, men kom inn allerede etter 34 minutter i 1-0-tapet borte mot Derby.

Mange trodde Sheyi Ojos sesong var over før han var tilbake og spilte 13 minutter som innbytter for Millwall før landslagspausen. I helgen ble han sittende på benken hele kampen da han så sine lagkamerater spille uavgjort 2-2 borte mot Luton.

LEAGUE TWO

Både Jake Cain (Newport) og Paul Glatzel (Tranmere) er skadet.

NATIONAL LEAGUE

Vitezslav Jaros var tilbake fra landslagsoppdrag for Tsjekkias U21-lag og spilte 90 minutter da Notts County slo Southend 3-0 på bortebane.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn fikk 28 minutter som innbytter da Hearts og Ross County delte poengene.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff fikk 23 minutter som innbytter da Queen's Park måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Cove Rangers.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Tung dag for jobben for Jakub Ojrzynski da han måtte plukke tre baller ut av nettet i 0-3-tapet hjemme mot TNS.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo og Mirandes fortsetter den fine formen. I helgen ble det et sterkt poeng borte mot Eibar, og colombianeren spilte hele kampen.