Se hattricket Doak scoret før han ble klar for Liverpool denne uken

Det har vært en hendelsesrik uke for Ben Doak.

Torsdag ettermiddag kom meldingen om at Ben Doak er klar for Liverpool, og at de røde må betale en kompensasjonssum på 600 000 pund for den unge kantspilleren fra Celtic.

Like etter dukket det opp bilder av ham i sosiale media, der han holdt frem draktnummer 7 i garderoben på Anfield.

Neil Jones i Goal.com skriver at det kun er den medisinske sjekken igjen før han formelt er Liverpool-spiller. Flere andre klubber var ute etter unggutten, og James Pearce i The Athletic skriver at han takket nei til et mer lukrativt tilbud fra Leeds for å signere for Liverpool. 

Doak vil ikke kunne spille for de røde denne sesongen, og må smøre seg med tålmodighet foran neste sesong. Han vil gå inn i klubbens akademi, og trolig starte med U18-laget.

Scoret hattrick

Doak har allerede debutert for Celtic, og spilt to seniorkamper. Etter at det ble klart at han ikke ønsket å skrive ny kontrakt, har han vært ute i kulden fra førstelaget.

I denne landslagspausen har han vært med på å spille det skotske U17-laget til U17 EM i Nederland til sommeren. I en kamp mot Georgia på tirsdag denne uken scoret den nye Liverpool-spilleren hattrick. Se hattricket under.

Doak spiller med nummer 7 på ryggen, ute til høyre. Han scorer skottenes 2-0 og 3-0-mål, er sentral bak 5-1-.målet, og scorer selv 6-1-målet, som også ble sluttresultatet.