Se hva kapteinen gjorde da Fabinho skulle ta straffespark

Jordan Henderson opptrådte som Fabinhos personlige livvakt.

Liverpool-kaptein Jordan Henderson sørget for at Watford-keeper Ben Foster ikke fikk forstyrre Fabinho før brasilianeren skulle ta straffespark i sluttminuttet av Liverpools hjemmekamp mot The Hornets.

Liverpool fikk en VAR-avgjørelse med seg på tampen av kampen, da Diogo Jota ble revet overende i straffefeltet. Dommer Stuart Attwell gikk til skjermen, og konkluderte med at det skulle dømmes straffespark etter at Jota ble lagt i bakken av Juraj Kucka.

Liverpool ledet på det tidspunkt 1-0, og verken Mohamed Salah eller James Milner var på banen. Dermed ble det Fabinho som fikk oppgaven med å ta straffesparket. Da brasilianeren la ballen på straffemerket virket det som Watford-keeper Foster forsøkte å forstyrre midtbanespilleren, ved å gå mot ham. Men Henderson var raskt på plass, og gikk mellom keeperen og straffetaker. 

31-åringen har gjort det samme tidligere i sesongen, da han har beskyttet Mohamed Salah mot keepere som forsøkte å forstyrre ham før straffespark skulle tas. 

Kapteinen bidro til at Fabinho holdt hodet kaldt, og satte straffesparket kontant i venstre kryss. 

Dette var Fabinhos femte Premier League-mål for Liverpool denne sesongen. Det meste han har scoret på en sesong siden overgangen fra Monaco i mai 2018.