«Vi gir ikke opp»

Liverpool-spillerne med klar beskjed etter bataljen på Etihad Stadium.

Etter et fantastisk første kvartal i 2022 avga Liverpool poeng i Premier League for første gang siden bortekampen mot Chelsea på Stamford Bridge 2. januar. Manchester City var også de første siden Chelsea som klarte å score mer enn ett mål på de røde. 

Det forteller litt om hva slags motstander Liverpool klarte å ta med seg et poeng mot, og det underbygges av at dette var første gang City ikke vant etter å ha tatt ledelsen denne sesongen. Det hadde de gjort 22 ganger på rad før Liverpool utliknet to ganger og ødela den rekken. 

Med syv kamper igjen av sesongen er det fremdeles City som leder Premier League, poenget foran Liverpool, men det betyr ikke at spillerne har gitt opp håpet - langt derifra. 

«Ha troen til siste slutt»

Vi har sett på hvordan tonen til Liverpools spillere er på sosiale medier er etter gårsdagens kamp, og de er samstemte med to budskap: vi gir ikke opp, og vi har troen til siste sekund. 

Venstreback Andy Robertson skriver at det var en kamp mellom to lag som kjempet godt. «God kamp. Vi skal holde det gående», skriver skotten på Instagram. 

Virgil van Dijk likte åpenbart utfordringen Manchester City viste seg å være. «Elsker dette spillet. Vi gir ikke opp», skriver han på Twitter. 

Thiago Alcantara, som mandag fyller 31 år, er også kort og konsis. «Hold det gående. Up the Reds!»

Fabinho, som hadde en vanskelig kamp på enkel, nøyer seg med en #YNWA på sin Instagram. 

Kaptein Jordan Henderson kommer med en lovnad til supporterne via sin Twitter-konto. «7 kamper igjen. Vi skal gi alt!». 

James Milner kom aldri på banen, men som vanlig kommer han med en melding til sine Twitter-følgere etter kamp. 

«Strålende innsats av guttene og de tilreisende supporterne. Og et bursdagsmål for Sadio. Vi kjemper videre», skriver midtbanespilleren.

Målscorer Diogo Jota er opptatt av at kampen om ligagullet er langt fra over. «Ha troen til siste sekund», skriver portugiseren på Instagram.