– I Premier League er det overraskende resultater hver uke

Trent Alexander-Arnold er langt fra å gi opp håpet om ligagull.

– Det er syv kamper igjen. I Premier League er det overraskende resultater hver uke. Vi får bare håpe at det er City som går på en smell og ikke oss. Mye kan skje på syv kamper. Hvem vet hva som vil skje - forhåpentligvis gjør vi det spennende. Det kan bli avgjort på siste dag igjen, sier Trent Alexander-Arnold ifølge Mirror.

Høyrebacken leverte mandag sin målgivende pasning nummer 17 for sesongen, og har dermed tangert klubbrekorden til Stig-Inge Bjørnebye fra 1996/97-sesongen. Scouseren sier etter kampen at han er litt skuffet over at det ikke ble tre poeng. 

– Vi ønsker å vinne hver eneste kamp vi spiller, uansett motstander. Det sier mye om oss at vi føler litt skuffelse over at vi ikke fikk med oss en seier herfra, sier han. 

Samtidig er 23-åringen veldig glad for at et poeng ble med hjem til Merseyside. 

– Det var viktig for oss at vi ikke tapte denne kampen. Vi er i en brukbar posisjon, men de har det i sine hender, og vi husker hva som skjedde for noen år siden. De leverte en veldig god rekke med resultater. Forhåpentligvis vil de avgi noen poeng denne kampen, sier han. 

Fikk beskjed i pausen

Alexander-Arnold og Liverpool var heldige som ikke lå under med mer enn 2-1 til pause. Etter hvilen kom de røde ut med ny giv og senkede skuldre. 

– Noe av det manageren sa i pausen var at vi måtte spille vårt spill. Da vi klarte det scoret vi to mål. I første omgang var vi ikke oss selv. Vi kom ut etter hvilen med noe å bevise og scoret tidlig, men klarte ikke skape så mye mer etter det, sier han.

Scouseren erkjenner at det var City som var nærmest seieren. 

– De hadde de største sjansene. Det vi er skuffet over er at vi ikke skapte flere sjanser. Vi vet at de har svakheter, og da vi spilte godt utnyttet vi de svakhetene, sier han og legger til. 

– Noen vil kanskje si at vi hang i tauene mot slutten, men det er en del av spillet, sier han.