– Det er ikke slik at jeg hater Real Madrid

Mohamed Salah har snakket om Real Madrid, og kommentarene han kom med før semifinalen.

Det står ekstremt mye på spill for Liverpool de sju neste dagene. Søndag skal Premier League-sesongen avsluttes, med hjemmekamp mot Wolverhampton.

Dersom den vinnes vil laget bli ligamester, hvis Steven Gerrards Aston Villa kan få med seg poeng fra Etihad Stadium.

– Jeg håper at City kan tape eller spille uavgjort, slik at vi kan vinne ligaen. Vi snakker sammen, og alle er veldig spente. Det var samme situasjon for to år siden, og da vant de ligaen, sier Salah til Bein Sport.

– Vi er alle optimistiske, og det er dette vi kan styre. Vi må vinne vår kamp, og så se hva som skjer, sier toppscoreren videre.

Snakket om Real Madrid

De siste ukene har Salah sagt en del om Real Madrid. Etter at Liverpool hadde tatt seg videre borte mot Villarreal, sa han at det var Real Madrid han ønsket seg før deres semifinale mot Manchester City.

Han sa også at laget var ute etter revansje mot den spanske hovedstadsklubben, da han plukket opp prisen som årets spiller av journalistene noen dager senere. Til Bein Sport gjør han det klart at det ikke er slik at han «hater» Real Madrid.

– Da jeg sa at jeg håpet vi skulle møte Real Madrid, ble det tolket som at jeg har sagt noe galt om dem. Noen tror at jeg ønsker å møte dem fordi jeg hater dem, men det gjør jeg ikke, sier Salah.

– Jeg snakker om det sterkeste laget i Champions League-historien, og jeg sa det før det som skjedde i finalen i Kyiv i 2018. Kampen vil bli tøff, og dette laget har vunnet mot alle de sterkeste lagene. Jeg er veldig spent før finalen, og håper at vi kan vinne.

Etter at Erling Braut Haaland gikk til Manchester City, og det er ventet at Kylian Mbappé nå avslår Real Madrid for å signere en ny kontrakt med Paris Saint-Germain, må en nok forvente at Salah kommer til å bli linket til Santiago Bernabeu frem til han eventuelt signerer en ny kontrakt… Forhåpentligvis starter ikke den prosessen før kampen på Stade de France neste lørdag.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium 2.