Firmino tilbake i full trening

Roberto Firmino er tilbake!

Det nærmer seg tre uker siden sist vi så Roberto Firmino på banen. Det var i FA-cupsemifinalen mot Manchester City. Tidligere denne uken kunne Jürgen Klopp fortelle at brasilianeren løper igjen, og i en video Football Daily har lagt ut på Twitter torsdag kan vi se at spissen trener sammen med resten av laget igjen!

Firmino har slitt med en skade i foten som ikke har vært alvorlig, men som ifølge Klopp tidvis har vært meget smertefull for 30-åringen, som var i god form før han ble skadet. 

Han kommer tilbake til en mai måned som kan bli en av tidenes måneder i Liverpool FC sin historie. Seks kamper gjenstår og det er fremdeles tre trofeer igjen å kjempe for. 

Laget er nå i forberedelser til lørdagens kveldskamp mot Tottenham på Anfield. Liverpool må vinne den kampen for å legge press på Manchester City, som skal møte Newcastle hjemme på søndag i første kamp etter onsdagens ekstremt skuffende semifinaletap mot Real Madrid i Champions League. 

For Liverpools del er nå Klopp etter det vi kjenner til prisgitt en helt skadefri tropp, slik han har vært flere ganger denne vårsesongen.