– Ja, jeg tror kvadrupelen er realistisk nå

Mohamed Salah tror det er fullt mulig å vinne alt denne sesongen.

Mohamed Salah ser frem til en ny Champions League-finale mot Real Madrid, og tørster etter revansje etter at han ble tatt hardt av Sergio Ramos og måtte ut med skade tidlig da Liverpool tapte Champions League-finalen i Kiev i 2018.

– Vi har noen kamper i Premier League å spille før det, og en FA-cupfinale. Ja, vi er ute etter revansje, etter at vi tapte mot dem sist vi møtte dem i en finale. Det var en veldig trist dag for oss alle. Men vi må fokusere på Premier League først. Vi har fire kamper igjen, og det har City også. Vi håper de skal avgi poeng. Vi må bare fokusere på Spurs-kampen, og så ta det derfra, sa Mohamed Salah da han mottok utmerkelsen som årets spiller kåret av engelske journalister i kveld.

Viktig å beholde fokus

– Jeg sa jeg ønsket å møte dem i finalen. Jeg er sikker på at det blir en vanskelig kamp. De har slått mange gode lag, men jeg gleder meg. Hele laget gleder seg. Vi må beholde fokus. Vi må avslutte Premier League først, så får vi se.

– Ja, jeg tror kvadrupelen er realistisk nå, men Manchester City må avgi poeng skal det skje. Så alt er ikke våre egne hender. Manchester City har et godt lag, og en god manager, og jeg er sikker på at de ønsker å vinne Premier League. Vi må bare fokusere på å vinne våre egne kamper. Tre trofeer er i våre egne hender. Det siste må City avgi poeng for at vi skal vinne. Men jeg tror det er mulig.

Salah sier seg fornøyd med antall scoringer og målgivende denne sesongen.

– Vi har vært sammen i fem år nå, og vet hva som kreves for å vinne.