Salah med klar beskjed

Mohamed Salah fikk sitt ønske om finalemotstander oppfylt.

På spørsmål fra media etter tirsdagens kamp mot Villarreal var Mohamed Salah tydelig på hvem han ønsker å møte i Champions League-finalen 28. mai. 

– Jeg ønsker Madrid i finalen, sa han. 

– De har allerede slått oss i en finale allerede, så la oss spille mot dem igjen, la egypteren til. 

I 2018 ble det som kjent et bittert finaletap for Liverpool, og for Salah var kvelden ekstra ille. Han måtte ut med skade i første omgang. 

Året etter fikk han og laget oppturen de fortjente da Tottenham ble slått i Madrid, men det er tydeligvis noe som henger igjen fra 2018 i Salahs hode. Da Real Madrid sikret den sensasjonelle semifinaleseieren over Manchester City onsdag, var Salah ute med en klar beskjed om at han og laget har noe å rette opp mot spanjolene: 

– Utrolig

Liverpool er nå klare for sin tredje finale under ledelse av Jürgen Klopp. 

– Det er fantastisk å være i finalen igjen. Å være der tre ganger på fem sesonger er helt utrolig, sa Salah i intervjuet med BT Sports.

Det har vært mye snakk om en eventuell kvadrupel for Liverpool de siste ukene. Om en drøy uke skal Liverpool møte Chelsea i FA Cup-finalen før Champions League-trofeet skal deles ut den 28. mai. I mellom de to cupfinalene skal fire livsviktige kamper spilles i Premier League.

– Mitt personlige mål nå er kvadrupelen, selv om det kanskje ikke var målet før sesongen. Jeg fokuserer mer på Premier League og Champions League, men nå er vi så nærme, så hvorfor ikke, sier han.