Kan bli kamp i Finland i august

Dersom Liverpool gjør jobben i Paris, venter det kamp i Helsinki 10. august.

Liverpool er i Champions League-finale neste helg, der Real Madrid er motstander. Vinneren av kampen på Stade de France i Paris vil da spille Supercup-finale i starten av neste sesong.

Den kampen er satt opp onsdag 10. august kl 21.00 – i midtuken etter ligastarten i Premier League.

Onsdag kveld vant Eintracht Frankfurt på straffesparkkonkurranse mot Rangers, og blir motstanderen til vinneren av Champions League-finalen. Frankfurt er kjent for å reise med enormt mange supportere på bortekampene i Europa, og det blir neppe noe unntak i Supercup-finalen.

Supercup-finalen skal spilles på Olympiastadion i Helsinki i Finland. Det blir første gang Finland er vertsskap for en UEFA-finale.

Olympiastadion har en kapasitet på 36 200 tilskuere, og brukes av det finske landslaget til deres landskamper.

Community Shield flyttes fra Wembley

Etter at Liverpool vant FA-cupen forrige helg, er det klart at de røde også skal spille Community Shield-finale før neste sesong.

Det er ikke bekreftet hvilken dato den kampen skal spilles, men det blir med all sannsynlighet søndag 31. juli, helgen før ligastarten.

Denne gang skal ikke den kampen spilles på Wembley. Det er fordi det er finale i EM i fotball for kvinner på Wembley denne dagen. Åtte stadioner skal brukes til mesterskapet, men ikke Anfield.

Ifølge Daily Mail kommer King Power Stadium til å få Community Shield-finalen, der Manchester City blir motstander uansett hvordan det er ender i siste serierunde til helgen.