The Athletic: Klopp henter hjem populær fysioterapeut for å sørge for at alle blir finaleklare

I et forsøk på å gjøre troppen best mulig rustet for Champions League-finalen mot Real Madrid skal Jürgen Klopp og Liverpool være i ferd med å hente tilbake populær fysioterapeut.

David Ornstein i The Athletic skriver at fysioterapeut Christopher Rohrbeck er i ferd med å bli hentet tilbake til Liverpool FC to år etter at han forlot klubben til fordel for Mainz. Klopp skal ha vært sentral i å hente tilbake sin landsmann til klubben i et forsøk på å forsikre seg om at Fabinho, Virgil van Dijk, Mohamed Salah og alle de andre spillerne blir klare for Champions League-finalen neste helg. 

Rohrbeck kom til Liverpool for første gang i 2017, også den gang fra Mainz. Han var blant annet med på triumfene i Champions League og klubb-VM og sies å være en viktig del av støtteapparatet fra den perioden. 

«I hans forrige periode i klubben var Rohrbeck ekstremt populær i garderoben, og blant dem han jobbet tettest med var stjerneduoen Salah og van Dijk», skriver Ornstein. 

Rohrbeck kommer ikke inn for å erstatte noen, men heller styrke Liverpools støtteapparat. Det skal kun være detaljer som gjenstår før avtalen er i boks. 

Denne våren har det vært minimalt med skadeproblemer for Liverpool, og Klopp har tidligere gitt mye av æren til Andreas Schlumberger, som ble ansatt før forrige sesong. Mer om han kan du lese i denne saken.