– Supporterne ble sviktet

Tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana er klar i sin tale etter å ha vært tilstede på Champions League-finalen med sin sønn.

Adam Lallana var tilstede på Stade de France og ble vitne til at tilfeldige Liverpool-fans ble tåregasset av politiet. Brighton-spilleren har stor sympati med Liverpool-supporterne.

– Jeg var veldig heldig som fikk være tilstede på finalen i Paris. Jeg er fullstendig klar over hvor verdifulle billettene er. Jeg var der som supporter. Jeg var også der som far. Fansen ble behandlet på en helt uakseptabel måte. Det var farlig. Det å være tilstede på en fotballkamp skal ikke føles utrygt. Denne gangen følte du deg ikke trygg, skriver Lallana på Instagram.

– Supporterne ble sviktet, og de fortjener svar på hvorfor de ble behandlet på denne måten. På lørdag var det Liverpool mot Real Madrid, men det kunne ha vært supportere av hvilket som helst lag som ble utsatt for dette. Det mener jeg det er viktig å huske på. Som så mange andre er jeg bare glad at sønnen min og jeg kom helskinnet hjem, legger han til.