Vil ikke ha med Ojo videre

Sheyi Ojos tid i Millwall synes å være over.

Sheyi Ojo har denne sesongen vært utlånt fra Liverpool til Millwall, men etter siste ligarunde i Championship uttalte Millwall-manager Gary Rowett at det ikke er aktuelt for Chamionship-klubben å tilby Liverpool-spilleren en permanent kontrakt.

Ojo fikk glimtvis vist sitt talent i Championship. 24-åringens beste periode i klubben kom imidlertid før han ble skadet i januar. Han startet ikke en eneste kamp etter det, og fikk bare to kamper til, slik at han totalt fikk 19 kamper for London-klubben denne sesongen.

– Jeg ønsker ham lykke til. Vi har ikke mulighet til å satse på ham, sa Rowett etter siste ligarunde i helgen.

Ojo er på utgående kontrakt i Liverpool, og vil høyst sannsynlig bli frigitt av Anfield-klubben denne sommeren. Dermed er han tilgjengelig gratis for en eventuell ny klubb.