Det kan dryppe en slant på Liverpool om stortalentet de solgte til Wolves drar hjem til Nederland igjen

Ki-Jana Hoever kan være på vei vekk fra Wolverhampton, og det kan bety litt penger i kassa for Liverpool.

Ki-Jana Hoevers overgang fra Liverpool til Wolves har ikke blitt noen suksess for den unge nederlenderen. Nå kan han være på vei vekk fra Molineux-klubben.

Forsvarsspilleren ble solgt for 9 millioner pund til Wolverhampton sommeren 2020, og med klausuler kunne overgangen totalt komme opp i 13,5 millioner pund. Men 20-åringen har startet bare ni Premier League-kamper for Wolves de siste to sesongene, så det er tvilsomt om noen av klausulene er blitt innfridd.

Hans siste kamp for ulvene var mot Crystal Palace i begynnelsen av mars, og da måtte han ut med skade midtveis i første omgang. Manager Bruno Lage kritiserte forsvarsspillerens forberedelser til kampen etter 2-0-tapet. Derfor kommer det neppe som noen overraskelse om Hoever blir solgt i sommer.

Liverpool Echo hevder at Ajax og PSV Eindhoven viser interesse for den tidligere Liverpool-forsvareren, og det har blitt antydet at det vil finne sted samtaler både om et lånopphold og en mulig permanent overgang.

Dersom Hoever blir solgt har Liverpool rett til 15% av en eventuell profitt som Wolves gjør på overgangen.