Bekreftet: Ny kontrakt og nytt utlån

Anderson Arroyo er klar for nytt utlån i spansk fotball. Samtidig har han forlenget kontrakten med Liverpool.

Anderson Arroyo har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool etter at han kom til klubben i 2018. 22-åringen er nå klar for sitt sjette utlån. Som i fjor blir det spill på nivå to i Spania for colombianeren. Forrige sesong tilbrakte han hos middelhavsfareren Mirandes. Nå skal forvarsspilleren spille for Alaves, som forrige sesong rykket ned fra La Liga. 

Tidligere har han vært på utlån hos Mallorca, Gent, Mlada Boleslav og Salamanca. 

Liverpoolfc.com legger for øvrig til at Arroyo har forlenget kontrakten med klubben før utlånet ble bekreftet. 

Arroyo var etter hvert fast inventar i forsvaret til Mirandes forrige sesong. 

Han er den åttende spilleren som lånes ut fra Liverpool denne sesongen, etter Conor Bradley, Adam Lewis, Jakub Ojrzynski, Billy Koumetio, James Balagizi, Marcelo Pitaluga og Vitezslav Jaros. Flere utlån kommer trolig til å bli bekreftet de nærmeste ukene.