Jürgen Klopp møtte pressen før Manchester City-kampen:– Vi gleder oss mye til kamp

Tyskeren bekrefter at Alisson og Jota ikke vil være en del av Liverpools lag på lørdag.

Følg pressekonferansen i livevinduet under eller videoen øverst i saken.

Velkommen

Hei og velkommen til Liverpool.nos første livedekning av en pressekonferanse denne sesongen. På lørdag står Manchester City på motsatt banehalvdel i Community Shield.

Jürgen Klopp skal møte pressen klokken 15.00. Det er sannsynlig at tyskeren får spørsmål om overganger, skader og treningsoppholdet i Østerrike på dagens pressekonferanse.

Det er ikke meldt om at Liverpool-treneren har med seg en spiller.

Skadeoppdatering

– Nei. Alisson trente i dag, mer enn i går.

– Han blir tilgjengelig til Fulham, men ikke til Manchester City.

– Diogo (Jota) blir ute en stund, dessverre.

Community Shield

– Det er absolutt en viktig kamp for oss. Vi har ikke vunnet den enda, og det hadde vært fint å fullføre pokalhyllen. Vi gleder oss. 

EM for kvinner

England møter Tyskland i EM finalen for kvinner på søndag.

– Jeg elsker kvinnelig fotball. Det blir en veldig god kamp, med god intensitet. Mitt hjertet er selvfølgelig i Tyskland. Et full Wembley mot et bra England-lag blir vanskelig for dem.

– Kvinnelig fotball har virkelig utviklet seg de siste årene. Jeg elsker å se på og følge med.

Om forrige sesong og tittelkampen mot Manchester City

– Det tok meg en dag så hadde vi paraden i Liverpool. Da var alt greit.

– Vi vet det vi var nærme. Et poeng er nok. Vi aksepterer det. Konklusjonen min angående forrige sesong blir at vi spilte veldig god fotball og vi vant alltid fortjent. Vi kjempet hardt. Vi har hatt en del endringer i laget, men det er alltid slik.

– Vi kan ikke bli samme lag for alltid. Sadio (Mane) ville ha en ny utfordring, og vi sa ja til det. Han sa det tidlig så vi fikk forberedt oss. 

– På lørdag, jeg liker konkurransen, men det burde kanskje vært lagt til en annen dato. Det er veldig nærme oppkjøringen. Vi må finne en måte å gjøre det på.

– Sesongen starter om to dager og jeg ser virkelig frem til det.

Vennskapskamp eller cupfinale?

– Det er en viktig kamp, men vi må også forberede oss til sesongen. Det er intenst for øyeblikket. Vi må utvide sesongoppkjøringen til starten av sesongen.

– Det er snart ikke tid til trening lenger. Kampen på lørdag vil vise to gode lag. I går så jeg laget mitt i god forfatning, men det blir vanskelig å spille 90 minutter på lørdag.

– Vinner du er det viktig, taper du er det ikke så viktig.

Luis Diaz og de nye spillerne

– Det er viktig for alle (oppkjøring). De må bli vant til hverandre. Luis (Diaz) er fremdeles relativt ny, men vi har også hentet flere. Det er bra for alle oss og vi har sagt flere ganger at dette funker bare om vi kan trene. Vi kan ikke bare spille, spille, spille.

– Det får vi nesten bare gjort i oppkjøringen og derfor elsker vi det.

– Vi får se om vi er i form på lørdag, men jeg kan ikke love det.

Fabio Carvalho

– Han var sliten i går, han også. Han er kreativ og vi kommer til å ha det gøy med ham. Han spilte ok, men han kan mye bedre. Jeg er veldig glad for å få ham inn.

– Han er en ung mann og en fantastisk signering for oss.

Roberto Firmino

– Han er veldig viktig for oss. Sjelen i laget vårt. Jeg er veldig glad for at han har hatt en god oppkjøring og alt ser bra ut.

– Det er ingen tvil om kvaliteten hans. Han er uvurderlig for oss.

Det var alt!

Da pakker Jürgen Klopp sakene og gjør seg klar til en virkelig storkamp på lørdag. Det er trossalt et trofe som kan vinnes!