Núñez og Carvalho debuterer mot United, Jota står over

Jürgen Klopp oppdaterer på hvem vi kan forvente å få se mot Manchester United i dag.

– Landslagsspillerne returnerte til oss så nylig som mandag, men som du kan forestille deg, de har kommet tilbake i enestående form, som ikke er overraskende, så det betyr at de vil få spilletid i kveld, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi vil gjøre mange endringer også, selvsagt, gjennom kampen. Det er vi nødt til.

De nye får slippe til

Spesielt to navn er Liverpool-fansen spente på å se presentere seg, og Klopp lover at vi får se dem på banen.

– Det betyr at Darwin vil være i troppen og Fabio vil spille for oss for første gang og jeg er ikke sikker på at supporterne vil bli glade for det.

– Stort sett alle de andre gutta vil alle få noen minutter. Vi har tatt med oss en stor tropp hit, noen unge gutter og flere seniorer, og vi vil gi dem alle tid.

Ingen Jota

En av dem som akkurat har startet opptreningen igjen er Diogo Jota. I likhet med Thiago Alcântara avsluttet han mandagens åpne økt med å trene alterantivt.

ALLEREDE FOLKSOMT OG «LIVÅT»: Utenfor Rajamangala National Stadium i Thailand er folkefesten i gang.

ALLEREDE FOLKSOMT OG «LIVÅT»: Utenfor Rajamangala National Stadium i Thailand er folkefesten i gang.

– Planen mot United er å bruke alle våre spiller, med unntak av et par kanskje. Vi får se, men vi vet at en av dem er Diogo fordi han har et lite problem fra tidligere i sommer.

– Det er ingenting alvorlig men vi bestemte oss for å ikke risikere han for denne kampen, spesielt siden det kun er den første kampen i preseason.

Viktig treningskamp

I Norge er det Viasport 1 og Viaplay som viser storoppgjøret, og selv om det er preseason er betydningen likevel der. Kanskje spesielt med tanke på motstanderen.

– Men kampen er en viktig en i våre forberedelser, så vi vil gi det et forsøk og en hver kamp mot United er alltid en god en.